Taller ‘Crea, Produeix, Distribueix, Difon “EL TEU ESPECTACLE”‘ amb Toni Cano

- Gratuït, cal inscripció

‘Crea, Produeix, Distribueix, Difon “EL TEU ESPECTACLE“‘ és el taller “per a professional i amants de les arts escèniques” que en Toni Cano ofereix a les entitats culturals del teixit associatiu del Bon Pastor i la resta de barris del Districte de Sant Andreu.
Si us hi voleu apuntar, enregistreu-vos a l’enllaç!
Crea
Un dels pilars més importants, probablement el més important, d’un espectacle és aquella espurna que encén el foc de la creativitat, aquella idea d’on neix tot. Potser aquesta idea arriba per una inspiració fortuïta, potser aquesta idea la tenim al cap de fa molt de temps, o potser… de manera sobtada ens la pot oferir la vida. També podem tenir ganes, recursos i molta il·lusió i ens cal trobar aquesta idea. Per aquesta raó treballarem la manera de fer una recerca exitosa de la nostra idea, i una vegada que aquesta idea és al nostre cap arriba el moment de donar forma i començar a construir el nostre projecte. Show must go on, però primer de tot cal començar. Tenim la idea, però: què fem una vegada que les muses ens han parlat?
Produeix
Podem treballar amb una idea original o podem treballar amb una obra aliena, podem ser fidels a aquesta obra o la podem versionar. En tot cas, sigui l’opció que sigui que triem per dur a terme el nostre projecte, hi ha un moment que hem de produir. A l’hora de la producció són moltes les qüestions a tenir en compte: equip humà, tant artístic com tècnic, viabilitat, recursos, temps… Per aquesta raó, és vital valorar el procés de producció del nostre espectacle.
Distribueix
Quan hem produït el nostre espectacle, sigui de companyia o unipersonal. Cal la prova de foc, arriba l’hora de donar a conèixer el nostre projecte, és moment de veure la llum per l’obra, ens toca buscar al nostre públic, a qui oferirem una bona estona d’entreteniment, els farem plorar, els farem riure, els farem somniar… Perquè
la finalitat d’un bon espectacle és emocionar a la nostra audiència. Després de la creació i la producció, arribat l’hora de trobar on oferir el nostre espectacle, i per això cal fer una distribució encertada.
Difon
Quan sembla que ho tenim tot, hem tingut una idea, o aconseguit un text que ens encaixa a la perfecció, hem donat forma a aquesta idea, hem trobat l’espai ideal per la nostra cita amb el públic. L’espai ens pot garantir el públic, però, potser ens cal atraure’l, o potser l’hi volem donar més continuïtat més enllà de l’estrena o les primeres exhibicions, per aquesta raó cal fer una bona difusió del nostre projecte.
Una bona difusió, tant de cara al gran públic, com pel públic especialitzat o de cara al sector professional.
Aquest taller és una proposta del projecte d’economia social i solidària “ProperESS”, i està emmarcat en el treball de la Coordinadora de Cultura Comunitària del Districte de Sant Andreu, de la qual fan part l’Associació BP & BV Comunicació i Cultura, l’AVV, a més de la Biblioteca i el Centre Cívic.

Taller ‘Crea, Produeix, Distribueix, Difon “EL TEU ESPECTACLE”‘ amb Toni Cano

Preu: Gratuït, cal inscripció

Taller ‘Crea, Produeix, Distribueix, Difon “EL TEU ESPECTACLE”‘ amb Toni Cano + info

Institut Escola El Til·ler

Passeig Mollerussa 1

08030

Configuració de cookies