“La gestió de forma comunal o de forma comunitària dels recursos urbans o naturals és important perquè d’aquesta manera generem una economia basada en les necessitats de la població local.”

El desembre de 2022, la Direcció de Serveis d’Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible i el Departament d’Economia Social i Solidària de l’Ajuntament de Barcelona ens va entrevistar pel seu butlletí mensual

“El consum, avui en dia, és l’eina més potent que tenim per canviar les pràctiques productives. Conèixer i ser coneixedora del que passa allà on vius i tenir xarxes de suport, o simplement d’amistats, et fa sentir més pròxima, més propera i un sentiment de pertànyer. Amb aquest sentiment de pertànyer a una comunitat ja tens una certa corresponsabilitat amb ella.”

Compartim amb vosaltres l’entrevista que li van fer a l’Aina Sancho, coordinadora de la comunalitat urbana dels barris de Sant Andreu ProperESS i cap de projectes d’Economies per la transició a la cooperativa Espai Ambiental. 

Una oportunitat per explicar la nostra feina, què són els béns comuns i la importància del treball en xarxa i el suport mutu.


Configuració de cookies